back to top

Медиум
Медиум

Video thumbnail
Благоја Грозданов во Аргумент плус на ТВ24 (16.5.2024)
40:17
Video thumbnail
Даночен застапник (Tax representative in Macedonia): тема во Македонија Наутро на МТВ, 5.1.2024
11:34
Video thumbnail
Зголемен ДДВ, замрзнати цени, инфлаторна спирала: Благоја Грозданов, Македонија наутро, 10.10.23
13:55
Video thumbnail
Грозданов м-р Благоја за вестите на Канал 5 (23.7.23), изјава во врск со данокот на солидарност
02:32
Video thumbnail
Изјава за Канал5 Вести Благоја Грозданов во врска со Предлог законот за данок на солидарност
02:21
Video thumbnail
Инфлација, енергетска криза, даночна реформа (Македонија наутро, МТВ, 30.8.2022)
14:56
Video thumbnail
Влијанието на војната во Украина врз македонската економија (Македонија наутро, МТВ, 25.2.2021)
16:48
Video thumbnail
М-р Благоја Грозданов: политичките одлуки треба да се во согласност со економска логика
05:05
Video thumbnail
М-р Благоја Грозданов: ако државата е искрена во својата намера за помош нека се намалат придонесите
02:35
Video thumbnail
М-р Благоја Грозданов: предлогот за раст на минималната плата е чист популизам на штета на бизнисот
14:08
Video thumbnail
Благоја Грозданов, изјава за дневник на Канал 5 ТВ за разградливите кеси (3.12.2021)
01:09
Video thumbnail
„Топ Тема“ на ТВ Телма со Благоја Грозданов, 22.9.2020
01:01:20
Video thumbnail
Прес конференција на Комора на сметководители на Македонија
02:20
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 22.12.21 (Сител)
00:36
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 22.12.21 (Алсат)
01:09
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 22.12.21 (Канал5)
01:41
Video thumbnail
"Економски Магазин" дебатна емисија на Алсат ТВ со Благоја Грозданов, 20.1.2021
22:57
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес на Комората на Сметководители, 27.10.20 (ТВ 24)
01:31
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес на Комората на Сметководители, 27.10.20 (Канал 5)
01:58
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес на Комората на Сметководители, 27.10.20 (Сител)
01:59
Video thumbnail
Бизнис Поенти на ТВ Алфа со Благоја Грозданов, 24.10.2020
23:41
Video thumbnail
Благоја Грозданов гостува на Канал77 радио во емисија Стадион, 27.6.2020 (прилог и интервју)
16:43
Video thumbnail
Благоја Грозданов гостува на Канал77 радио (интервју во емисија Стадион, 27.6.2020)
13:44
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 10.6.20 (Алфа ТВ)
02:29
Video thumbnail
24 анализа на ТВ24, Отворено студио со Благоја Грозданов и Мартин Ангеловски (27.5.2020)
37:20
Video thumbnail
"Економски Магазин" дебатна емисија на Алсат ТВ со Благоја Грозданов, 13.5.2020
56:08
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Сојузот на стопански комори, 27.4.20 (Сител)
02:51
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Сојузот на стопански комори, 27.4.20 (Канал5)
01:32
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Сојузот на стопански комори, 27.4.20 (Алфа)
02:12
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Сојузот на стопански комори, 27.4.20 (ТВ 24)
01:24
Video thumbnail
"ШТО НЕ Е ЈАСНО?" дебатна емисија на Алфа ТВ со Благоја Грозданов, 9.4.2020
45:10
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 19.2.20 (Сител)
00:34
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 15.1.20 (МТВ)
01:35
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 15.1.20 (Канал5)
00:43
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 15.1.20 (Алфа)
02:07
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 15.1.20 (Телма)
01:05
Video thumbnail
Награда за Македонски Квалитет 2017 (Macedonian Quality Award 2017): емисија Профит на Наша ТВ
14:02
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 5.9.19
01:41
Video thumbnail
Ангелко Грозданов (Конто Профит) говори за ценењето на интелектуалниот труд на сметководителите
01:42
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 4.12.19 (Telma)
02:04
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 4.12.19 (Канал 5)
01:47
Video thumbnail
Благоја Грозданов (Конто Профит): прес конференција на Комората на Сметководители, 4.12.19 (Сител)
01:44