back to top

Активности и Настани
АКТИВНОСТИ | НАСТАНИ

Работна средба 07.06.2024

На работната средба на Комората одржана на 7.6.2024 од 16:30 до 18:30 на која покрај претседателот м-р Благоја Грозданов, присутни беа и членовите на...

На седница на Собранието на Комората на сметководители одбрано ново раководство

Комората на сметководители на Македонија избра нов претседател! На денешната седница на Собранието на Комора на сметководители на Македонија, на која својата оставка ја даде...